asbest

Asbestsymposium

1 oktober 2018

Wat is er te doen? 
Tijdens een interactieve middag wordt er volop kennis gedeeld en gediscussieerd over het thema asbest. In 2024 moeten alle asbestdaken gesaneerd zijn. 2024 komt nu snel dichterbij. In een gevarieerd programma waarin plenaire sessie en workshoprondes elkaar afwisselen, delen we kennis en ervaringen over het saneren van asbest. Thema’s die aan de orde komen in de workshops zijn ‘asbest en werkgelegenheid’, ‘innovatie rondom asbest’, ‘subsidie- en financieringsmogelijkheden’ en ‘asbest circulair?!’ Plenair duiken we de praktijk in aan de hand van concrete voorbeelden van bedrijven en dakeigenaren. Een panel van experts gaat met de zaal in gesprek.

Voor wie? 
Iedereen die kennis wil vergaren en ervaringen wil delen is van harte uitgenodigd. Politici, beleidsmakers, ondernemers, medewerkers van adviesbureaus, agrariërs, gebouweigenaren en andere geïnteresseerden, welkom!

Geïnteresseerd? Meld je aan!
Het definitieve programma is bijna rond. In ieder geval hebben partijen als de Asbestschakel, Kingspan en diverse overheidspartijen hun medewerking al toegezegd. Houd de website in de gaten, zodra het programma rond is, kun je het daar vinden. Tweede Kamerlid Maurits von Martels (CDA) en de Overijsselse Gedeputeerde Annemieke Traag verzorgen de opening van het symposium.


Tot 1 oktober!

De dagvoorzitters,
Henk Reinders, CDA Drenthe
Bouwien Rutten, CDA Overijssel 
Jaap Jonk, CDA Gelderland