bal

nieuws

Prijs voor de leukste en meest originele campagneactiviteit!

12 maart 2018

Prijs voor de leukste en meest originele campagneactiviteit!

 

Over een maand is het zover: de gemeenteraadsverkiezingen. Alle formulieren zijn ingeleverd en nu is het tijd voor de campagne. Tijdens de afgelopen weken heeft het bestuur van CDA Gelderland al op diverse plekken in de provincie campagneactiviteiten bijgewoond en via social media volgen wij jullie leuke acties. Hier en daar worden er CDA-winkels geopend, het springkussen wordt veel gebruikt en er worden speciale carnavalsadvertenties en kerstkaarten ontworpen.

 

Om jullie creativiteit te belonen heeft het bestuur van CDA Gelderland een wedstrijd bedacht. De afdeling met de leukste en meest originele campagneactiviteit wint een VIP-bezoek aan de Tweede Kamer inclusief rondleiding en Meet & Greet met de Kamerleden voor de hele fractie en het bestuur van uw afdeling. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw afdeling in het zonnetje wordt gezet op onze diverse social media kanalen. De jury bestaat uit enkele bestuursleden van CDA en CDJA Gelderland.

 

Wat moet u daarvoor doen?

Stuur vóór 18 maart a.s. +/- vijf foto’s van de campagneactiviteit en voeg een korte beschrijving van de activiteit toe naar diede@cdagelderland.nl. Daarnaast ontvangen wij graag een korte motivatie waarom u van mening bent dat uw afdeling deze prijs moet winnen.

 

De winnende afdeling wordt op 20 maart a.s. bekend gemaakt.

 

We kijken uit naar jullie inzendingen!