eerste kamer

nieuws

Uitnodiging voor CDA(V) leden en belangstellenden voor woensdag 21 juni 2017 in Den Haag

29 mei 2017

Het Binnenhof te Den Haag zal ingrijpend worden gerenoveerd/gerestaureerd. Hierdoor zal het gedurende een langere periode niet mogelijk zijn een bezoek te brengen aan de huidige locatie van de Eerste Kamer der Staten Generaal. Voor het zover is gaan wij de Eerste Kamer bezoeken.

Het bestuur van het CDA Vrouwenberaad Gelderland heeft mevrouw drs. Maria Martens bereid gevonden een toelichting te verzorgen omtrent haar werkzaamheden in de Eerste Kamer. Maria heeft sinds 7 juni 2011 zitting in de Eerste Kamer. Daarvoor was Maria lid van het Europees Parlement, periode 1999-2009. Maria is een betrokken lid van het CDAV.

Programma:

Inloop vanaf 10.45 uur,  tijd voor koffie/thee,   Eerste Kamer, Binnenhof 22, 22513 AA Den Haag. We verzamelen dus in Den Haag (denk aan uw legitimatie)

Om ca. 11.00 uur korte opening en aansluitend een kijkje in de keuken: de werkzaamheden van ons Gelders Eerste Kamerlid mevrouw drs. Maria Martens. Zo mogelijk zal een korte rondleiding worden verzorgd. Daarna kunnen we van gedachte wisselen.

De meegenomen lunch kan, afhankelijk van het weer, buiten worden genoten op het Plein. De middag kan naar keuze worden ingevuld: aansluiten bij een bezoek aan het Mauritshuis, op loopafstand van het Binnenhof of eigen gelegenheid.

Bij voldoende belangstelling kunnen we nog gezamenlijk in Scheveningen of Den Haag een hapje eten.

Bijdrage in de onkosten: €5,00  Vooraf overmaken op rekening: NL78 INGB 0003 9165 43  t.n.v. CDA Vrouwenberaad Gelderland te  Epe. 

 

Alle kosten van de trein, lunch en museumbezoek etc. komen voor eigen rekening (denk aan uw museum jaarkaart).

 

Aanmelden verplicht!

U kunt zich aanmelden bij Nelleke Jacobs, Secretaris CDAV Gelderland via nelleke-jacobs@outlook.com   .  Wees er snel bij want er is maar beperkt plaats.

     

Mobiel :            +31 (0)6 215 787 29

e-mail:              nelleke-jacobs@outlook.com          

facebook :        www.facebook.com/CDAVGelderland

website :          www.cda.nl

 

Anne-Marie Vreman

Voorzitter CDA Vrouwenberaad Gelderland

 

 

Bron: Anne-Marie Vreman